Όλγα Καρακοβούνη

Απόστολος Γαρός

Ο Αποστόλης Γαρός, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Wado Ryu Karate στην ηλικία των 5 ετών. Υπό την καθοδήγηση του sensei Άγγελου Γκόργκα μυήθηκε στη φιλοσοφία του Karate και προπονήθηκε στις τεχνικές του.

Από πολύ μικρή ηλικία είναι μέλος της αγωνιστικής ομάδας, με πολλές συμμετοχές σε πρωταθλήματα εντός και εκτός Ελλάδας. Σημαντικότερη επιτυχία αποτελεί τη 3η  θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της WIKF στη Δανία, το 2015.

Τον Ιανουάριο του 2022, μετά από εξετάσεις με τον sensei Jon Wicks, προάχθηκε επιτυχώς στον βαθμό του 3ου DAN.

Σπύρος Γαρός

Φοίτησε στο ΤΕΦΑΑ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1987-1991)
Εργάζεται ως καθηγητής Φ.Α. στη Β/θμια εκπαίδευση (Σχολή Ξενοπούλου) απο το 1994
Είναι προπονητής στίβου και ασχολείται με αθλητές δρόμων και αλμάτων
Επίσης ασχολείται με την ενεργητική αποκατάσταση τραυματισμένων αθλητών αλλά και με την αντιμετώπιση ειδικών σωματοκινητικών προβλημάτων.
Συνεργάζεται με το Γ.Σ.Γλυφάδας (Στίβος) καθώς και με την Ελληνο-Ιαπωνική Ακαδημία ΚΑΡΑΤΕ “Τ.SUZUKI”

Ιωάννης Δόξας

Ο Ιωάννης Δόξας, κάτοχος 3ου Dan Shito Ryu ΕΛΟΚ και 2ου στο Shito Ryu (Shito Kai), έκανε τα πρώτα του “βήματα” στο χώρο των πολεμικών τεχνών το 1992, αρχικά για 3 χρόνια με την τεχνική του Tank Soo Do και κατόπιν μεταπήδησε στο Ιαπωνικό καράτε Shito Ryu (Shito Kai). Ενδιάμεσα στην πορεία του στις πολεμικές τέχνες ασχολήθηκε παράλληλα με το Judo στον ΑΟΝΑ Αργυρούπολης για τρία χρόνια, καθώς και για άλλα δύο χρόνια προπονήθηκε εντατικά σε σχολή Sotokan στην Ρόδο.

Επαγγελματικά υπηρετεί μέχρι σήμερα στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία και έχει λάβει μέρος τα έτη: 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2013 και 2017, σε σειρά από πανελλήνια πρωταθλήματα των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας (ΑΣΑΕΔ), με πολλές διακρίσεις μεταλλίων στο Καράτε (Kumite-Kata), αλλά και στο αγώνισμα του Judo.

Από τo 2014 έχει αναλάβει καθήκοντα προπονητή και αρχηγός ομάδας καράτε της Ελληνική Πολεμικής Αεροπορίας για τα πανελλήνια πρωταθλήματα των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας.

Από το 2003 προπονείται εντατικά στην σχολή (“Karate-Academy” Wado Ryu) του Sensei Άγγελου Γκόργκα και από το 2013 συνεργάζεται με τη σχολή ως εκπαιδευτής παιδικών τμημάτων, κατέχοντας πτυχίο εκπαιδευτή της ΕΛΟΚ, με επιπλέον πιστοποίηση στις Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες από τον οργανισμό Rescue Training International.

Είναι μέλος της Ελληνικής Διαιτησίας Καράτε, ως εθνικός διαιτητής (A) συμμετέχοντας στα Πανελλήνια πρωταθλήματα της ΕΛΟΚ σε Kata και Kumite, με επιπλέον συμμετοχές και σε διεθνή πρωταθλήματα του WADO International.

Εκτός από την Αγγλική γλώσσα μιλάει και την Ιαπωνική (κάτοχος πρώτου διπλώματος) από την Ελληνο – Ιαπωνική ένωση.