ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΛΑΒΑΣΙΛΗΣ, 2ο Dan Wado Ryu & ΕΛΟΚ

Ο Δημήτρης Μουλαβασίλης, γεννημένος στην Αθήνα το 1992, είναι κάτοχος 2ου Dan Wado Ryu & ΕΛΟΚ. Ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στην ηλικία των ετών 4 . ‘Έχει στο βιογραφικό του σειρά διακρίσεων σε Πανελλήνιους, Βαλκανικούς και Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, με κυριότερες επιτυχίες την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε στο Ομαδικό του 2011 στη Ζυρίχη, τη 2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Wado στην κατηγορία Open στη Χαλκίδα το 2012, 2 χρυσά μετάλλια στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα του 2009 και 2011, 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2001 , 2004, 2005, Νέων 2008 , 2009, 18-21ετών του 2010 & 2012, 2η θέση στο Πανελλήνιο 18-21 ετών του 2011, Ανδρών 2011, 2012 και 2013, ενώ την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων του 2007 και 2008. Έχει συμμετάσχει με επιτυχία σε διεθνή τουρνουά όπως το Golden Belt της Σερβίας, στην Κύπρο και αλλού. Από το 2008 έως και σήμερα, είναι ενεργό Μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. Στις σχεδόν δύο δεκαετίες ενασχόλησής του με το καράτε, συνεχίζει να συμμετέχει ατομικά σε επίσημους αγώνες ωστόσο και η προπονητική φαίνεται να τον έχει κερδίσει σε μεγάλο βαθμό.
Ο Δημήτρης σήμερα είναι τελειόφοιτος φοιτητής της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Sensei Ιωάννης Δόξας

Ο Ιωάννης Δόξας, κάτοχος 2ου Dan στο Shito Ryu (Shito Kai), έκανε τα πρώτα του “βήματα” στο χώρο των πολεμικών τεχνών το 1992, αρχικά για 3 χρόνια με την τεχνική του Tank Soo Do και κατόπιν μεταπήδησε στο Ιαπωνικό καράτε Shito Ryu (Shito Kai). Ενδιάμεσα στην πορεία του στις πολεμικές τέχνες ασχολήθηκε παράλληλα με το Judo στον ΑΟΝΑ Αργυρούπολης για τρία χρόνια, καθώς και για άλλα δύο χρόνια προπονήθηκε εντατικά σε σχολή Sotokan στην Ρόδο.
Επαγγελματικά υπηρετεί μέχρι σήμερα στην Ελληνική Πολεμικά Αεροπορία και έχει λάβει μέρος από το 2000 έως 2013 σε σειρά από πανελλήνια πρωταθλήματα των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας (ΑΣΑΕΔ), με πολλές διακρίσεις μεταλλίων στο Καράτε (Kumite-Kata), αλλά και στο αγώνισμα του Judo.
Από τo 2014 έχει αναλάβει καθήκοντα προπονητή και αρχηγός ομάδας καράτε της Ελληνική Πολεμικής Αεροπορίας για τα πανελλήνια πρωταθλήματα των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας.
Από το 2003 προπονείται εντατικά στην σχολή (Karate-Academy) του Sensei Άγγελου Γκόργκα και από το 2013 συνεργάζεται με τη σχολή ως εκπαιδευτής παιδικών τμημάτων, κατέχοντας επιπλέον πτυχίο εκπαιδευτή της ΕΛΟΚ.
Είναι μέλος της Ελληνικής Διαιτησίας Καράτε, ως εθνικός διαιτητής (κριτής A) σε Kata και Kumite, συμμετέχοντας στα Πανελλήνια πρωταθλήματα της ΕΛΟΚ.
Εκτός από την Αγγλική γλώσσα μιλάει και την Ιαπωνική (κάτοχος πρώτου διπλώματος) από την Ελληνο – Ιαπωνική ένωση.

ΦΩΤΗΣ ΠΑΓΩΝΗΣ – Expert 2

Ο Φώτης Παγώνης είναι εκπαιδευτής KRAV MAGA και κατέχει σήμερα το βαθμό του EXPERT 2. Είναι ένας από τους παλαιότερους εκπαιδευτές στην Ελλάδα, απόφοιτος της 2ης σχολής εκπαιδευτών της International Krav Maga Federation (IKMF) που διοργανώθηκε το 2007, με εκπαιδευτή τον Avi Moyal, σημερινό πρόεδρο και Head Instructor της ομοσπονδίας. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής KRAV MAGA Πολιτών (Civilian),Παιδιών (Κids KM) καθώς και Προστασίας Υψηλών Προσώπων (VIP Protection) και έχει συμμετάσχει σε εκπαιδεύσεις στη Ελλάδα τη Γερμανία και το Ισραήλ.

Έχει διοργανώσει και διδάξει σε πολλά ανοιχτά σεμινάρια και ειδικούς κύκλους εκπαιδεύσεων με διάφορα θέματα αυτοάμυνας για Παιδιά(προβλήματα στο σχολείο, ασφάλεια στο δρόμο), για Γονείς & παιδιά, Γυναικεία αυτοάμυνα, Ένοπλες επιθέσεις, Ασφάλεια στο αυτοκίνητο στα ΜΜΜ σε Club και άλλα.

Είναι επίσης κάτοχος Μαύρης Ζώνης 3ου DΑΝ στο παραδοσιακό ΤAEKWON-DO της International Tae Kwon-Do Federation, αθλητής του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ «Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ», μαθητής του Senior Master Στέφανου Ντόβα (8ο Dan ITF TKD).

Γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά και Πληροφορική και εργάζεται σαν στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας.

 

Σπύρος Γαρός – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

  • Φοίτησε στο ΤΕΦΑΑ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1987-1991)
  • Εργάζεται ως καθηγητής Φ.Α. στη Β/θμια εκπαίδευση (Σχολή Ξενοπούλου) απο το 1994
  • Είναι προπονητής στίβου και ασχολείται με αθλητές δρόμων και αλμάτων
  • Επίσης ασχολείται με την ενεργητική αποκατάσταση τραυματισμένων αθλητών αλλά και με την αντιμετώπιση ειδικών σωματοκινητικών προβλημάτων.
  • Συνεργάζεται με το Γ.Σ.Γλυφάδας (Στίβος) καθώς και με την Ελληνο-Ιαπωνική Ακαδημία ΚΑΡΑΤΕ “Τ.SUZUKI”
Ανδριάνα Κάλφα -Ai Ubunuki

Η συνεργάτιδά μας Ιαπωνικής καταγωγής Ανδριάνα Κάλφα -Ai Ubunuki συμβάλει στην εκπαίδευση των αθλητών μας σε θέματα Ιαπωνικής Κουλτούρας και Νοοτροπίας. Η ειδίκευσή της είναι η Ιαπωνική Επιχειρηματική Κουλτούρα και Ιαπωνική Επιχειρηματική Πρακτική, καθώς έχει εργαστεί σε Ελληνικούς και Ιαπωνικούς φορείς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα για την προώθηση των σχέσεων στους τομείς της Εθνικής Οικονομίας, των Εξαγωγών, του Τουρισμού αλλά και των Μέσων Ενημέρωσης. Η ίδια έχει συμμετάσχει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών EU Executive Training Program in Japan ως υπότροφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στη Διοίκηση Παραγωγής στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.