Από 27 έως 29 Ιουλίου 2018 η σχολή μας συμμετείχε ως μέλος της Ελληνικής αποστολής στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο WIKF, το οποίο διεξήχθη στην Braga της Πορτογαλίας.

Η αποστολή του “Dojo Tatsuo Suzuki” υπό τους sensei Άγγελο Γκόργκα και Μαριέττα Κάλφα αποτελείτο από τους αθλητές: Γιώργο Αρβανίτη, Πάρη Γαρό, Μυρτώ Δενέδιου, Χαράλαμπο Δενέδιο, Σπύρο Καλλονιάτη, Όλγα Καρακοβούνη, Angela Κιάφα, Γιώργο Κυπραίο, Άννα Λιακοπούλου, Κατερίνα Μαρκαντωνάτου, Χαρά Μπέλλου, Μαρία-Χριστίνα Ράπτη και Μαρία Ταλίπη.

Οι παραπάνω έλαβαν μέρος στις αντίστοιχες των ηλικιών τους κατηγορίες Kumite, Kata και Tanto Dori και κατάφεραν να κερδίσουν συνολικά 11 μετάλλια (1 χρυσό, 2 αργυρά και 8 χάλκινα). Πέρα όμως από το αγωνιστικό μέρος, όλοι όσοι πήραν μέρος στην διοργάνωση, έζησαν μερικές ημέρες ως μέλη της μεγάλης οικογένειας της Wado International Karate Do Federation, στο πνεύμα και τις επιταγές του ιδρυτή της, αείμνηστου sensei Tatsuo Suzuki Hanshi.

Ολόκληρη η ομάδα έλαβε επίσης μέρος την παραμονή των αγώνων στην ομαδική προπόνηση υπό τον World Chief Instructor sensei Jon Wicks και την Τεχνική Επιτροπή της WIKF, ενώ ο sensei Άγγελος Γκόργκας ως Chief Instructor της WIKF Ελλάς έλαβε μέρος στις συνεδριάσεις της Τεχνικής Επιτροπής της WIKF.

Στην Ελληνική αποστολή έλαβαν επίσης μέρος με μεγάλη επιτυχία και αντίστοιχη συγκομιδή μεταλλίων οι Σύλλογοι – Μέλη της WIKF Ελλάς “ΑΚ ΑΒΑΝΤΕΣ ΕΛΥΜΝΙΩΝ” με τον sensei Ευάγγελο Δήμου και τους αθλητές Βασίλη Δήμου, Ευάγγελο Δήμου, Δαϋιδία Ραβάνου και Άνθο Παπά και “BROTHERHOOD” με τον sensei Σπύρο Μαργαριτόπουλο και τους αθλητές Βασιλική Λυρίτση, Σοφία Νταράκη, Δημήτρη Πετσάλα, Κατερίνα Τερψίδη και Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου.

Τέλος μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, όλη η ομάδα μαζί και οι συνοδοί των αθλητών, διασκέδασαν με ολόκληρη την οικογένεια της WIKF στο καθιερωμένο “Sayonara Party”.