Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Ελληνο-Ιαπωνικής Ακαδημίας Καράτε “Tatsuo Suzuki” αλλά και σε τοπικό γήπεδο, σεμινάριο Wado Karate με καλεσμένο τον sensei Jon  Wicks, Chief Instructor της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Wado Karate.

Ο κ. Wicks, 8o Dan WIKF, υπήρξε ο πιο πιστός και κοντινός μαθητής του δασκάλου μας Tatsuo Suzuki (προς τιμήν του οποίου δόθηκε το όνομα στην Ακαδημία μας) και χρήστηκε από το μεγάλο Ιάπωνα δάσκαλο, Chief Instructor του Wado. Ο Sensei Wicks προσκλήθηκε στη WIKF Ελλάδος από το Λονδίνο, για να πραγματοποιήσει τριήμερο σεμινάριο τις ημερομηνίες 3-5 Απριλίου 2015. Το σεμινάριο αποτέλεσε μια  σπάνια ευκαιρία να ζήσουμε στη χώρα μας, εκπαίδευση παγκοσμίου επιπέδου, όπως πραγματοποιείται στα επίσημα Courses της W.I.K.F.

Το Πρόγραμμα του σεμιναρίου περιελάμβανε 2 ενότητες, Παρασκεύη για ενήλικες επιπέδου kyu και παιδιά, ενώ το Σαββατοκύριακο διοργανώθηκε εξάωρο μάθημα για επίπεδο Μαυρων Ζωνών. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την εξαιρετικού επιπέδου διδασκαλία του Sensei Wicks. Ο Sensei, με την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις του, προσέφερε πραγματικά μια μοναδική εμπειρία σε όσους συμμετείχαν στο σεμινάριο.

Με το πέρας του Σεμιναρίου, 9 υποψήφιοι για εξετάσεις Dan, υποβλήθηκαν σε κυριολεκτικά μαραθώνια εξέταση για την απόκτηση των τίτλων τους. Μεγάλη στιγμή της επίσκεψης του sensei Wicks, ήταν η παράδοση του 6ου Dan στον δάσκαλο  της Ελληνο-Ιαπωνικής Ακαδημιας καράτε «Tatsuo Suzuki»  και Chief Instructor τηςWIKF Ελλάδος, κον. Άγγελο Γκόργκα.

Η Ακαδημία μας εύχεται να έχουμε ακόμα πιο τακτικές επισκέψεις από δασκάλους αυτού του επιπέδου καθώς είναι απαραίτητες για την περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]