Σας περιμένουμε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:00 για να γνωρίσετε από κοντά το νέο μας πρόγραμμα μόνιμων μαθημάτων τεχνικών αυτοάμυνας Krav maga! Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από τον δάσκαλο κ. Γιώργο Σταματίου, πιστοποιημένο εκπαιδευτή Krav Maga για ενήλικες και παιδιά.


Η αυτοάμυνα Krav Maga είναι ένα σύστημα πρακτικής και τακτικής που διδάσκει πώς να αποφεύγονται, να αντιμετωπίζονται και να ξεπερνιούνται όλων των ειδών οι επιθέσεις και η βία. Προετοιμάζει τους εκπαιδευόμενους στα αντικείμενα της αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας, στις ικανότητες της μάχης και της αναμέτρησης, όπως επίσης και στην ικανότητα να υπερασπίζονται άλλους, με έναν μοναδικό και κατανοητό τρόπο διδασκαλιών.

Οι τεχνικές της αυτοάμυνας Krav Maga διαφέρουν από αυτές των υπολοίπων πολεμικών τεχνών επειδή πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι καθαρά πρακτικές και εφαρμόσιμες σε αληθινές συνθήκες και δεν είναι απαραίτητη η γνώση πολεμικών τεχνών.

Τμήματα:
Ενήλικες: κάθε Τετάρτη & Παρασκευή 18:15-19:15
Παιδιά: κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα 19:15-20:15

Σας περιμένουμε λοιπόν, εσάς και τους φίλους σας, φορώντας αθλητική φόρμα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στην ανοιχτή παρουσίαση που θα γίνει στην Ελληνο-Ιαπωνική Ακαδημία Καράτε “T. Suzuki”, Ματθαίου Λιούγκα 71, Γλυφάδα, τηλέφωνο 210 96 90 355, email info@karate-academy.gr